Mail: info@pcprinthuset.dk

Vores værksted i Frederiksborggade 43, 1360 København K har åbent mandag-fredag kl. 10-17.30 og lørdag kl. 10-14

Tlf. 42 60 76 70

Opgrader eller giv din computer nyt liv
med en PC reparation

Hvis din computer ikke fungerer som den plejer eller er gået i stykker, kan det i mange tilfælde afhjælpes med en PC reparation.

Vi går ind for at udskifte og reparere – og genanvende hvis muligt – så længe det kan betale sig. På den måde kan man undgå økonomiske udskrivninger til nyt udstyr og samtidig gøre en miljømæssig forskel ved at bruge sit tekniske udstyr i længere tid.

En computer reparation kan give nyt liv til en ellers langsom computer eller udbedre skader efter uheld.

Er din computer blevet langsom?

Oplever du at programmer crasher?

Er der sket skader på din skærm?

Er der sket skade på tastaturet?

elementer fra en pc reparation

Vores kunders oplevelser efter en PC reparation

Min computer var blevet ufattelig langsom. Jeg kunne næsten ikke foretage noget uden at det tog lang tid før den reagerede. Jeg havde hørt om gratis tjek af computere og efter udskiftning af harddisk, er min computer blevet som ny igen.
– Anja, Vanløse

Vores datter kom til at spilde et glas mælk ned over tastaturet på min bærbar. Det blev hverken tastatur eller computer selvfølgelig særlig glad for. Heldigvis kunne tastaturet udskiftes så det ikke var nødvendigt med køb af helt ny computer.
– Louise, Vesterbro

Jeg er overrasket over hvor hurtig ekspedition der var da jeg indleverede min computer, som ikke kunne forblive tændt når stikket blev fjernet. Jeg indleverede computeren en tirsdag og kunne afhente den igen allerede dagen efter.
– Morten, Charlottenlund

Sikker og hurtig PC reparation

Med mere end 10 års erfaring indenfor teknik og PC reparation tilbyder vi en hurtig og sikker reparationsservice. Vi udfører fejlfinding, reparationer og udskiftning af dele på både Apple og Windows systemer uanset om det er på stationære computere, laptops eller indbyggede systemer.

Med eget værksted er vi fleksible og ikke afhængige af tidsforlængende og fordyrende led. Har du ikke mulighed for at indlevere dit udstyr til reparation i vores butik, tilbyder vi reparationer i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Er din printer stoppet med at virke eller laver den ujævne og ikke så pæne udskrifter, kan du få et gratis tjek af din printer, så vi kan finde ud af hvor fejlen ligger.

Timepris: fra 299 dkk. inkl. moms.

indvendig elektronik i forbindelse med pc reparation

Har du brug for en PC reparation?

Ring på tlf. +45 42 60 76 70,
send en mail til info@pcprinthuset.dk
eller send en besked via formularen