Mail: info@pcprinthuset.dk

Vores værksted i Frederiksborggade 43, 1360 København K har åbent mandag-fredag kl. 10-17.30 og lørdag kl. 10-14

Tlf. 42 60 76 70

Om os

Pc&Print huset er opstået ud fra behovet for et værksted, hvor folk kan få repereret sin pc eller printer i trygge og kvalificerede rammer uden det behøver tage lang tid. Vi ved, at man ofte er afhænging af sit IT-udstyr og derfor ikke kan vente flere dage eller uger på at det skal fungere igen.

Oplever du at din computer er blevet langsom?

Udskriver din printer ujævnt?

Er din skærm blevet skadet?

Har du haft et uheld med din computer?

pcprinthuset udfører pc reparation og printer reparationer

Vi udfører reparation af computere og printere for private og virksomheder med ekspertise indenfor både Windows og Apple.

PC og printer reparation af høj kvalitet

Vi har mere end 10 års erfaring indenfor faget og ekspertise i at reperere både Windows- og Mac-computere, i privat- og virksomhedsregi, ligesom vi har erfaring i at håndtere printere fra alle mærker. Vi er ikke en del af en større kæde og har derfor ikke fordyrende mellemled der påvirker pris eller ventetid. Vi udfører pc og print reparationer i eget værksted, eller tilbyder at køre ud til kunden.

At indlevere sit IT-udstyr er en tillidssag. Vi går meget op i at levere høj kvalitet og yde en god service, så din computer eller printer kan arbejde videre med dig fremfor at blive kasseret for tidligt.

indvendige elementer fra pc reparation og printer reparation

Vi tilbyder gratis tjek af din computer og printer

Ring på tlf. +45 42 60 76 70,
send en mail til info@pcprinthuset.dk
eller send en besked via formularen